Assemblea Anual de l’Associació Gent Gran

Es va celebrar el passat 19 de novembre al nou Edifici de la República

L’Assemblea General Ordinària de l’Associació Gent Gran de Castelldefels, corresponent a l’any 2021, va tenir lloc el passat divendres 19 de novembre al recentment remodelat Edifici de la República .

Degut a les restriccions imposades per la pandèmia, l’any passat no es va poder celebrar, així que enguany s’ha fet balanç dels anys 2020 i 2021. Es varen presentar les corresponents memòries d’actvitats, el balanç económic del període 2020_21 i el pressupost previst per l’exercici 2021_22. Tots aquests punt es van aprovar per unanimitat dels assistents.

Finalment, es va aprovar per aclamació la continuació de Merche González com a Presidenta de l’Associació i la renovació de càrrecs de la Junta Directiva.

Tot va transcórrer en un ambient de companyerisme, i va ser una trobada molt participativa i positiva pels socis que varen assistir.

No es va poder concloure l’acte amb el famós pica-pica pels ja coneguts motius de resriccions d’activitats dictades per les autoritats sanitàries. L’any que ve esperem tornar a la normalitat en tots els aspectes.

una altra notícia ...

Voluntaris curs 2023-2024