Aquest dijous, Concert de Valsos i Polques al Teatre Plaza

La ja tradicional cita musical del Cap d’Any a Castelldefels arriba amb el Cor i Orquestra simfònica Harmonia • El recital començarà a les 20h, amb aforament limitat al 70% i respectant totes les mesures de seguretat sanitària anticovid • Les entrades es poden comprar de forma anticipada

El Teatre Plaza acull aquest dijous 30 de desembre (a partir de les 20 hores) el ja tradicional concert de Cap d’Any de la ciutat. En aquesta ocasió, el Cor i Orquestra simfònica Harmonia serà el protagonista del Concert de Valsos i Polques, organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Castelldefels.

La proposta és un recital amb un repertori molt adient per a aquesta època de l’any: un recull de valsos vienesos i polques del gran compositor J.Strauss, com el conegut “El Danubi blau”, el “Vals de l’emperador”, la polca “Tritsch Tratsch” i altres peces de caire nadalenc. Un concert per a tots els públics per acomiadar l’any que deixem i donar la benvinguda al nou any.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada a través de la web Entrapolis.com , a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) a l’Edifici de la República (amb cita prèvia) i una hora abans a la taquilla del Teatre Plaza.

El concert es farà respectant totes les restriccions i mesures sanitàries anticovid: aforament limitat al 70%, obligatorietat de portar posada la mascareta en tot moment, etc.

una altra notícia ...

Voluntaris curs 2023-2024