L’Associació Gent Gran va organitzar la Diada de Santa Cecília amb un concert conjunt de les entitats musicals de Castelldefels i la lectura de varies poesies.

El Teatre Plaza va ser l’escenari el passat diumenge 21 de novembre del recital organitzat per la Coral Germanor de l’Associació de la Gent Gran de Castelldefels per celebrar la Festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, i el vintè aniversari de la pròpia coral.

L’acte va ser especialment emotiu i es va dedicar a la memòria de la Presidenta d’Honor de l’Associació, Assumpció García, recentment traspassada.

La celebració va comptar també amb la participació de la Coral Margalló, Coral Marinada, el grup musical Castell Band, Son de Castefa i les col·laboracions especials de l’actor Jesús Gutiérrez i l’actriu Manoli Rubio.

una altra notícia ...

Convocatoria asamblea