Reobre parcialment el Casal de la Gent Gran al Centre Frederic Mompou

L’activitat reobre seguint les recomanacions del Procicat pel que fa al 70% de capacitat i les restriccions habituals de mascareta i desinfecció de mans

El Casal de la Gent Gran va tornar el passat 19 de juliol a l’activitat presencial al centre Frederic Mompou. Ho fa però de manera parcial i seguint les recomanacions del Procicat pel que fa al 70% de capacitat i les restriccions habituals de mascareta i desinfecció de mans. A més durant el juliol i agost i com a mesura preventiva es portarà un control d’accés anotat per si hi hagués alguna incidència poder saber quines persones estaven en aquells horaris.

El Casal de moment restarà obert de dilluns a dissabte de 9 a 13h i de 15 a 21 h.  Els diumenges i festius romandrà tancat. Pel moment no cal reserva prèvia.

D’altra banda, està prohibit menjar o veure a les sales. Encara que es pot comprar el cafè a les màquines, s’ha de sortir a l’exterior a prendre’l.

“Esperem al setembre complementar aquest punt de trobada de gent gran amb l’obertura del casal de l’Edifici de la República”, expliquen des de l’àrea municipal de Gent Gran.

una altra notícia ...

Convocatoria asamblea